Sunday, January 18, 2009

Ryzal


Ready to sex... oopss... surf...



Sexing... oopss again...Surfing time....


Relax the sexy muscle after the sex... I mean... surf...

Go back to hotmalaysianhunk


11 comments:

Anonymous said...

oh, gayboy ni ke.

Anonymous said...

gay dowh dia ni

Anonymous said...

woisshh xkan ryzal ni gay..rugi wooo kalo dia gay...hhuhu

Anonymous said...

apa sex2 ni?

Anonymous said...

saya suka dengan lakunan anda dalam drama Na O mei. Watak anda sesuai dan pasangan anda juga serasi w/pun ada suara2 nakal mengatakan pasangan anda (Puteri Sarah macam kayu).tpi xpe. 2 tanda orang dah suka dgn lakunan anda berdua.

Anonymous said...

mamat ni gay.aku dah main ngn dia

Anonymous said...

Mmg gay pun... Bf aku ad main ngan dier 3 years ago... Dier nie flexi...

Anonymous said...

aku dah main dah ngan die... keras gak batang die... seeeeeedaaaaaap.......

Darth Vadder said...

what a waste, masuk sini tuk clarify apa yg aku baca di news paper hahaha kesian

Anonymous said...

best kan main dgn dia, batang dia dah keras awal-awal lagi dah masa sebelum aku main dgn dia

SkyHornbill said...

mamat ni memang gay...masa sekolah dulu suka kawan ngan bdk pompuan.masa tu kami sama belajar di smk syed sirajudin ,arau perlis...agak sissy tapi sekrg buat-buat macho.

Related Posts with Thumbnails