Friday, January 30, 2009

Remy Ishak

It's hard to get his shirtless pics but in his first acting in Comolot, Remy was half naked for almost 50% of the short movie. He also doing a romance scene with his boyfriend in that movie like hugging, kissing and massaging each other under shower in the bathroom. That was the most daring gay scene published in Malaysia. Even the movie just circulated in the internet, but that still brought a big impact in Malaysian show biz. Before this all gay theme movie or drama in Malaysia were just about feeling thing and not about romance. This because there is an obstacle for movie and drama maker to create romance action in Malaysia. Even for Comolot, the director has to apologize to all Malaysian about the movie.

Full Name : Mohammad Zalimei Bin Ishak
Place of birth : Negeri Sembilan
Race : Malay
Language : English, Malay




Career : Actor
Skill : Acting
















to see Remy Ishak shirtless

Comolot... the most daring gay theme short film
in Malaysia

15 comments:

elyias omar said...

such a good blog...
:)

Anonymous said...

great movie too.

boyrulez88 said...

i like the muvee a lot..but its too short...

any gays here?
lets b fren???
my number 0132901660...
ym: boyrulez88

alun mualun said...

Scuksssss

Fara said...

Geli..
apa la nk jadi sekarang ni..
dunia dh nk kiamat..
Astaghfirullah.. semoga kita & anak2 kita nanti dijauhkan daripada perkara2 mungkar mcmni...

Anonymous said...

Kalau kalu bukan Islam...lantak korang lah...

Tapi kalau Islam..hmm korang ni tak takut ke???

Ingat hidup kat dunia ni habis mcm tu ja ka...

Yg nak berkawan sangat ngan setan tu apsal...setan memang suka hamba Allah nyesatkan diri sendiri...

Pintu taubat masih terbuka...fikir2kan lah adik2 sekelian ya...aku doakan yang baik2 untuk korang semua.

Anonymous said...

yer la....mcm la korag tu ahli2 syurga~~
nak menasihat org bukan main lagi...selalunyer, org yg bising2 cm korg la yg akhlak nyer lebh teruk lagi dr diorg tu...lbh dasyat lg ar...
mcm la korg xpenah wat dosa...yg bertudung lagi terhangguk2 mengisap kote kat tempat awam~~
ntah2, kat dlm masjid pun ader..
ceh..ckp x serupa bikin

Anonymous said...

Biar la mereka ngan dunia mereka..lg pun tu filem bkn real life pun...x baik nk sangka BURUK kat org...beol x:)

Anonymous said...

entah biarlah dia ngan dunie die jer.... pegi mampus lah org yang ckp macam tu.... aku pun tak heran lah laa ...jgn nak menyebok hal orang... jaga kain sndri nanti terlondeh plak sape yang susah ... aku jugakkk... kalau tak makan jer la nasi lemak tu sorang2 diri ko ... ader lak ajak kitaorang ni...itu nasi dah jadi bubur apa ble buat, syukur lah tak jadi kat kita kan...bawak2 lah bersabar ... dinasor lah plak yang terjah ko tu nantiii tak pasal2 .. superman datang bawak tapai kat ko .. nak tak? aik ape yang aku cakap ni .. pening aku lah...

Anonymous said...

da lme cri short film ni...bru dpt tgk..tp 2 la reality...ade je da nikah tp cri jantan gak..2 nseb baek die x nikah lg.n gay haters out thre, jgn dok prasan diri korg 2 baek sgt...hypocrite fuck! klu x buat sesame jantan pom, dok berzina gak...x pom tnye boyfren korg 2, penah x maen ngn laki mse sek dlu?klu da dok hostel msti penah gak..ak pom da penah wat mgm mmbe ak kononnye str8, konon je la...so shut up 2 all gay haters!!ur brothers, ur cousin even ur fucking dad is gay!!!

Amer said...

weh lek2 korang ni..bikin panas la..die bukan gay la..die lelaki sejati..berlakon je tu..ala korang je emo lebey..die bukan buat ape2 pon ngan pondan lam cite tu..die buat2 aksi yg menunjukkan die gay dlm cite tu..tu je..menggelabah la korang..
die ni hensem cume gelap ckit..tu je..huhu

Anonymous said...

uhh malaysian gay film... so.. any writers wanna write bout lesbian now.. i did watch histeria but only its trailer..but i bet the film only focus on the ghost thingy.. not about the lesbian..

so.. malaysian's producers, directors.. scriptwriters.... produce one "L" movie.. a good one pls... haha..

Kuganeshawaran said...

The movie is just awesome. i really like it man !!!

Anonymous said...

astaghfirullahalazim...mengucap byk2..
sebab sorang semua nanti ditimpa bala...sbb melakukan maksiat sesama jenis ni..ingatlah umat Muhammad!!..bacalah kisah kaum Nabi Lut..Allah binasakan mereka dgn sedetik shj...ingatlah wahai gay & lesbian di luar sana masih tak terlambat lagi utk bertaubat...

ingatlah bahawa sesiapa yg berbuat maksiat maka dia tidak takut pada Allah....

Anonymous said...

hero melayu konon...hensem kat mana pun tak tau lah,macam mat bangla ada la,lol

Related Posts with Thumbnails