Friday, January 2, 2009

Ammar


31 comments:

Anonymous said...

dia gay..aku pnh main nagn dia...dia xbf aku..my first man akoo

Anonymous said...

dia gay ke???? aku tgk dia ngn byk pompuan je
siap tukar2 lg....kalo dia ni gay maknenye pompuan pompuan yg dia kuar tu bapok la kot
hahahaha
bodohla

Anonymous said...

i luv him sooo much
he is the most sexy malay model ever

Anonymous said...

this guy is magnificent
he is drop dead georgous
where is he from actually????

Anonymous said...

batang kote die ni mesti panjang dan beso
i like la
nak isapla....

Anonymous said...

sexyla nampak bontot ammar ni
mesti sedap kalau ramas
geram gak aku ni tgk muke die ni
patutla puteri sarah gilekan die

Anonymous said...

antara model model melayu cam idris, udd, rafik dan fahmi aku rasa ammar paling meletop n leh pergi jauh....badan dia perfect untuk pegi luar negara

Anonymous said...

ya aku setuju...ammar mmg hebat
kalau da bergambar ngan kak she top model die mmg layakla

Anonymous said...

ammar the hottest hunk ever....hunk ker
hihihihihi
still georgous babes

Anonymous said...

eh tis guy xgayla..but dia ni memang kaki pompuan
i penah nmpk die ni jalan2 kat ppavi ngn matsalleh girl
camnela putri sarah leh tahan

Anonymous said...

ala setakat nmp die ngn satu gurl matsalleh da kira kaki ppompuan ke
apela kau ni

Anonymous said...

eh ko ni..aku nampak die ngn minah salleh
pastu ari lain dlm bulan sama gak ngah comolot ngn minah salleh lain
ape cer???gila kaki pompuan dia ni

Anonymous said...

ala setakat 2 ekor pompuan minah salleh da kau nak kecoh pehal????
biarla die
bagus gak
sedap la die dpt pepek busuk matsalleh tu semua

Anonymous said...

ei lantak kola
malas aku layan..ntah2 ko ni mmbr die ke or maybe ko ammar
hahah nak bela diri
hahahaha

Anonymous said...

OMG!!!!!!!!!!!!ammar
die my fav hero kat hero remaja
badan die paling seksi dr dlu
skrg makin mantap
makin keras
ammar i love u
sape did blog ni..thanks very much..tapi xnak wat lagi ke blog only for him....
die punyer lifestyle
mesti best

Anonymous said...

yummy
sex icon rite here ladies ;)

Anonymous said...

model yg ske wat prangai ! pls la ! hot ke ko ? feeling model melayu underwear sampai luar negara ? ko 1st lh konon2 nye ? tlg ah ! ko 2 dh ler melayu ! sedar sikit diri tu! mainkan pompuan je ! sex icon ? aque dgr lh kn , org2 mgzn sme ramai x ske dia ! prangai prsan bagus ! Xde lh letop sgt dia ni. biesa je ! feeling lebih ! tah2 yg puji2 memuja 2 . memuja sndri ! tlg ah ! balik rumah tlg mak bapak ko lh !

Anonymous said...

jealousy striking i see ~
anyway, i don't prefer ammar's face.idris is way cuter :D

Anonymous said...

idris n ammar leh pegi jauh
dua orang je ni kot yang bersaing kuat
kite saksikan la perbalahan diorang ni :O

Anonymous said...

dala model semua gay
yang wat blog ni pon mesti gay

Anonymous said...

nope... cam takleh jual je kt international...pose pun biase2 je ... janice tengok mesti reject

Anonymous said...

mamat beli barangan buatan malaysia
makin naikla mamat ni
die blakon skrg cite tirana tue

Anonymous said...

i luv idris n ammar...they can go far

Anonymous said...

u guys prasan tah amar ni ada iras-iras
ANJASMARA..alah actor Indon tu...

Anonymous said...

seksinye die ni

Anonymous said...

actually aku kenal dia.... hes from JB... budak bandar baru uda... dulu masa sekolah dia a bit nerd lah... and sissy... kalo isu gay tu aku setuju sket sebab dulu memang dia ada ciri-ciri macam tu... kalo dia gigih peluk pompuan pun sebab nak cover.. he he he oh ya... fyi dia anak sedara dr fadzilah kamsah tu...ala pakar motivasi malaysia.Dulu masa sekolah ramai bebudak tak suka dia sebab dia ni sombong n berlagak... then dia bawak lari diri ke KL... and fuhhhhhhhh wallahhhh tetiba jadi model... kalau dia bukan gay... bukan senang nak hidup dalam industri ni

Anonymous said...

Gay ker str8 ker up to him la...mana nk cari 100% str8 skang ni haha..klu bi dpt dua2 skali..

azim said...

ade mase nk taubat nih.. cepat2 sblm djemputNYA..

Anonymous said...

: ..weryh! ..mmg semue model lakey gay ekk? ..ish! ..rezeki arrhh 2! ..HAHAHA! ..bdan ammar sedapp ke weryh! ..btw tol ke dyea sissy dloo?

Anonymous said...

weh agak2 ar korang nk kutuk dia...
jiran kt BBU aku kot...
parents dia rapat ngan parents aku gak... lame x jumpe dia nih... family dia da pindah kt pulai perdana skrg... tu ar, tup2 je da jadi model... haish...

Anonymous said...

muka ok tp ganas sgt muka dia,x suka tgk. Aku suka Idris..muka hansem,manis,macho,badan tough lebih ok dari model2 lain.

Related Posts with Thumbnails