Tuesday, April 21, 2009

Hairul Azreen


He is a model before start acting in some dramas in Astro and now he plays role as a playboy, Beebo in TV3 Lagenda, Merah Putih.
This is his profile

Name :: Hairul Azreen Bin Idris
Nick :: PutrA_MaChO
D.O.B :: 21 September 1990
HomeTown :: Seri Serdang,Selangor
Hobbies :: * Kampungchat * Chatting
*Jamming* Snooker
Fav. Food :: Nasi Goreng
Fav.Drinks :: Milo Shake * Banana Shake * Cappucino Shake
Fav.Star :: *Gun's N Roses* * KriStaL
* Good Charlotte
SweeT MemoRies :: MsK SUKMA daLam
EveNt TaekWanDo
unSweeT MemoRies :: KaLah Kat SUKMA










22 comments:

www.myspace.com/ucuuu said...

myspace,friendster,or facebook xderk ke????

kolagerih said...

minat sgt kat eyrull ler,take care dude

Anonymous said...

Dia ni gayboy. Sah2 sbb Malaysian Hunk ni untuk Golongan PLU.. Herol.herol..berani maut ar..

Anonymous said...

aku pernah borak dgn dia kat LA QUEEN ClUB..Paham2 saje la Club ape tu.heh

Anonymous said...

btol ker dia pernah p la queen
nak gak borak ngan dia kt ctu...

Anonymous said...

aku pernah lepak dgn dia. dia mengaku dia gayboy. serius beb..

puteri@bidadari said...

asalamuailaikum putera macho,puteri nak ucap selamat hari raya dan selamat hari ulang tahun ke-19 semalam..kalau ada masa msg lah ngan puteri.0194892918,puteri orang sarawak..

me said...

korang ni smua nak memfitnah je kan???biar i betulkan...hairul azreen idris bukan GAY.i kenal personally dgn dia..plss la STOP LA SEMUA FITNAH NI,if u all mati besok x sempat nak cari dia minta maaf....ingat la skit

ninie said...

assalamualaikum hairul...sblum tlmbt sye nk wish...hApPy biRhtdAy to hAirUl
sy mmg mnt sgt dkt hairul dri dlu lg..
last but not least,gud luck 4 ur future

Anonymous said...

Tengok Gaya dgn muka ala2 jambu macam gaya2 gayboy.

Anonymous said...

Kepada Me..

Kitaorang knal rapat dia la. Cuba U TGK dalam Myspace dia. Dia tu ahli group PLU.. U BULATKAN MATA tgk betul betul.
PLU tu faham saje la utk golongan ape. Kami KENAL SANGAT la dia. Dia mana layan GIRL sgt. Jangan JELESS.. hahahah

Anonymous said...

from me..

r u gay?kalaupun hairul masuk PLU or whatevar..tu tak bermaksud dia gay...apa apa pun sekurang2nya i kenal sapa kawan i ni...apapun u all nak ckp,ckp la..i rasa hairul pun x heran ngan smua ni,sbb dah biasa dengar benda2 karut camni..anyway wish u all d best...

gempak said...

xbaik wt fitnah cm nie..hairul tu bkn gay lee..i knl die spe,,tu la klu org bru nk naik ade je yg skt ati,,nk tuduh mcm2,,ee xphm2

gempak said...

erm i knl la hairul nie.. dia bkn gay,,xelk wt fitnh..lgpn hairul mmg xske lyn2 bkn mengarut mcm ni,,

Maya Balqis said...

Salam Hairul Azreen...Saya doakan semoga Hairul selalu success dalam mencapai segala impian yang Hairul mahukan..Lau Hairul nak add saya,kat fs ek..Tapi tu pun lau x keberatan & x cbok..
eila_aqish@yahoo.com

Semoga success selalu..Good Luck n hadapilah segala cabaran dgn tenang dan ingat Allah S.W.T.

Maya Balqis said...

Maya Balqis..Bukan nm sbnr sy pun...lau nk tau,cek fs sy ek..

Ingat Allah S.W.T. selalu..
Mohonlah padanya jk mghadapi sbarang kesulitan.Hanya kepdNya tmpt kta meminta..

Salam Hairul...

Anonymous said...

yg ni bukan fitnah... lau u kwn dy spe nme u hah!!!...
i tau la dy gay sbb dy yg kantoi dlm bilik tandas ngan budak senior time form 4...
mamat senior da lme ske kat dy...
i org ke tiga nmpak dy gay... sbelum tu bdk form 3 da nmpak dorang kiss and masok bilik tandas.. i ta tau npe bdk tu x report kat pengetua....mmg serious x sngka time tu babe...

Anonymous said...

biar betol dia gay...tk pcaya ahhh...dh ad awek pun..

Anonymous said...

betul ke tu... api apa apa pun dia memang cute.. pasal sexual orientation dia.... itu antara dia ngan Tuhan... manusia boleh berubah... and kita doa yg terbaik untuk masing-masing

Anonymous said...

memfitnah mcm bangang!!mak bapak ko ajar korg memfitnah erh..??dasar anak haram..budget kenal artis..menggelabah sungguh!!

Anonymous said...

Call me 0135687721.. alan, just for whom like gay.

Anonymous said...

Hi, text me if ur lonely (provided ur gayboy) Adi 017-9516096

Related Posts with Thumbnails